Bolaget ska bedriva försäljning av annonser. Utbildning inom media- och internetförsäljning samt kundrelationer och kundhandtering. Konsultationer inom marknadsföring, säljkanaler och säljstöd. Bolaget kommer även att bedriva planering av event och restauratörs konsultationer.
2024-11* | 2023-11* | 2022-11* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 116 | ||
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 113 | -8 | |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 113 | -8 | |
Årets resultat (tkr) | 108 | -8 | |
Summa tillgångar (tkr) | 189 | 50 | 51 |
Antal anställda |
2024-11* | 2023-11* | 2022-11* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 116 | ||
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 113 | -8 | |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 113 | -8 | |
Årets resultat (tkr) | 108 | -8 |
TILLGÅNGAR | 2024-11* | 2023-11* | 2022-11* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | |||
Omsättningstillgångar (tkr) | 189 | 50 | 51 |
Tillgångar (tkr) | 189 | 50 | 51 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2024-11* | 2023-11* | 2022-11* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 148 | 45 | 44 |
Obeskattade reserver (tkr) | |||
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | |||
Kortfristiga skulder (tkr) | 41 | 5 | 7 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 189 | 50 | 51 |
2024-11* | 2023-11* | 2022-11* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2024-11* | 2023-11* | 2022-11* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | |||
Omsättning per anställd (tkr) | |||
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | 97.4% | 0.0% | 0.0% |
Soliditet | 78.3% | 90.0% | 86.3% |
Kassalikviditet | 461.0% | 1000.0% | 728.6% |
Bolaget ska bedriva försäljning av annonser. Utbildning inom media- och internetförsäljning samt kundrelationer och kundhandtering. Konsultationer inom marknadsföring, säljkanaler och säljstöd. Bolaget kommer även att bedriva planering av event och restauratörs konsultationer.